16.990 Ft (13.378 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: PVD823
Cikkszám: PVD823
Elérhetőség: Raktáron AZONNAL
Gyártó: Syma

SYMA X26 DRÓN AKADÁLY ELKERÜLŐ SZENZORRAL 120g alatti

16.990 Ft (13.378 Ft + ÁFA)
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Kis méretű, kezdő szintű drón. Reptetése roppant egyszerű és biztonságos. A gyártó számtalan, az irányítását megkönnyítő modern elektronikával látta el a drónt, így gyermekeknek és akár teljesen kezdő pilótáknak is nyugodt szívvel ajánljuk. Stabilitásának és erős motorjainak köszönhetően szélcsend, vagy enyhe légmozgás esetén kültéren is használhatjuk.

Automatikus fel-leszállás

A kezdő pilótáknak kis időre és némi tapasztalatra van szükségük ahhoz, hogy ráérezzenek és megszokják a drónjuk repülési tulajdonságait, ezért a fel és leszállás a bonyolultabb manőverek közé tartozik. Ha szeretnéd, hogy ezekkel ne kelljen foglalkoznod, a távirányítóról vezérelve, egyetlen gombnyomásra a drón elvégzi azt helyetted.

Automata magasságtartás
 

A beépített barométeres szenzornak (folyamatosan méri a légnyomást) köszönhetően stabilan lebeg, a távirányítóhoz szinte hozzá se kell érnünk az aktuális pozíció tartásához. A drón irányítása könnyebbé, kamerájának élőképe egyenletesebbé és tisztábbá válik. 


Automatikus akadály elkerülő funkció

Felismerheti és elkerülheti az akadályokat repülés közben, függetlenül attól, hogy balra vagy jobbra, előre vagy hátra repül a drón, így reptetése biztonságos. Az akadálymentes elkerülési funkció csak alacsony fordulatszámú üzemmódban érhető el. Zuhanás mintázat lerepülése csak nagy sebességű fokozatban érhető el. A quadcopter 4 oldalán elhelyezett szenzorjának köszönhetően, a távirányító irányítása nélkül akár kézjelekkel is irányíthatjuk a drónt.


Beépített, 6 tengelyes giroszkóp

Rendkívül stabil repülési tulajdonságokat eredményez.
 
Headless mód

Egy különleges és egyszerű irányítási mód kezdőknek, amelynek lényege, hogy használatakor nem kell figyelnünk arra, hogy merre néz a drón, az irányító karokkal mindig a kívánt irányba tudjuk irányítani azt. Tehát, ha például hátrafelé vezéreljük az irányító karral, nem hátrafelé fog haladni, hanem mindig felénk fog közelíteni, attól függetlenül, hogy merre áll az eleje. Ha előre vezéreljük az irányító karral, mindig egyenesen távolodni fog tőlünk. A balra és a jobbra irányítás is ugyan így működik.

 Akkumulátor és rotor védelem

A drón akkumulátor túlmerülés elleni védelemmel van ellátva. Használat közben a gép LED világítása villogva jelzi számunkra az akkumulátor merülését. Ilyenkor érdemes visszaindulni a felszálló helyre. Nem gond, ha nem érünk időben vissza, az X26 leereszkedik,  automatikusan leszáll, mielőtt eléri az akkumulátora a kritikus feszültségi értéket. A rotorok azonnal leállnak, ha beleakadnak valamibe, így védve a drónt a sérülésektől.

A drón rotorjai védve vannak az esetleges sérülésektől a biztonságos, flexibilis védőkeretének köszönhetően.
 
Jellemzők

Méretei: 13,1 × 13,1 × 4,5 cm
Automatikus fel/leszállás
Automatikus magasságtartás
Állítható sebességi fokozat (lassú-gyors)
Headless mód
Beépített akkumulátor és rotor védelem
6 tengelyes giroszkóp, amely stabil lebegést és repülést tesz lehetővé
Rugalmas rotor védők
360°-os átfordulások, 3D manőverek
Működési frekvencia: 2,4 GHz
LED jelzőfények (szürkületben, vagy sötétben is kiválóan irányítható)
Az akkumulátor töltési ideje: kb. 90 perc
Repülési idő: kb. 7 perc 
Hatótávolság: kb. 30-50 m

A csomag tartama:
SYMA – X26 drón
2,4 GHz-en működő, kézre álló távirányító
Cserélhető Li-Po akkumulátor, 3,7V - 380 mAh
USB csatlakozós akkumulátor töltő
4 db tartalék propeller
Részletes használati útmutató

Facebook komment doboz

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére