42.990 Ft (33.850 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: PVD434
Cikkszám: PVD434
Elérhetőség: Előrendelhető
Gyártó: Syma

SYMA X25 Pro drón

42.990 Ft (33.850 Ft + ÁFA)
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Közepes méretű (hosszúság: 37,5 cm) drón, telefonon látható előképes vezérléssel. Az X25PRO a Syma gyártó 2018-as csúcsmodellje. Reptetése roppant egyszerű és biztonságos. A gyártó számtalan, az irányítását megkönnyítő modern elektronikával látta el a drónt, így gyermekeknek és akár teljesen kezdő pilótáknak is nyugodt szívvel ajánljuk. Stabilitásának és erős motorjainak köszönhetően szélcsend, vagy enyhe légmozgás esetén kültéren is használhatjuk.

GPS kapcsolat

Szinte minden felsőbb kategóriás drón rendelkezik GPS kapcsolattal, az X25PRO esetében sincs ez másként. A GPS-es drónok a felszállás előtt több műholdhoz is kapcsolódnak, és a repülés során folyamatosan kommunikálnak velük, így végig nagyon stabilan és pontosan lehet irányítani a gépet. A repülés során tájékoztatást kapunk a gép aktuális magasságáról és az akkumulátor töltöttségi szintjéről is. Vegyük végig, hogy ez a modern technológia ezeken kívül milyen előnyöket és extra funkciókat biztosít a pilóta számára.

FPV (élőkép) irányítás

Az FPV nézet (First Person View) lényege, hogy a drón alján található HD kamera (720P) által látható képet valós időben láthatjuk a telefonunk kijelzőjén. Ez a technológia hasonló élményt ad ahhoz, mintha mi magunk ülnénk a gépben és onnan irányítanánk azt.

Automatikus hazatérés

A távirányítóról vezérelve egyetlen gombnyomásra visszatér hozzánk a drón. Ugyan ez a biztonsági hazatérés" akkor is megtörténik, ha a gép esetleg nem érzékelné stabilan a távirányító jelét, vagy ha az akkumulátora töltöttségi szintje nagyon alacsonyra csökken.

3 féle új repülési mód

Egy helyben körözés

A drón végig felénk fordulva köröz körülöttünk 

Útvonal repülés

Jelöld meg a telefonod kijelzőjén látható térképen azokat a pontokat, amelyeket szeretnéd, hogy érintsen a drón. Utána a gép magától végig repül a beállított útvonalon.

Követő funkció (Follow Me)

Amennyiben a drón minimum 10 méter távolságra van tőled, egyetlen gombnyomással aktiválhatod a funkciót, majd a gép követni fogja a pilótát.

Automatikus fel-leszállás

A kezdő pilótáknak kis időre és némi tapasztalatra van szükségük ahhoz, hogy ráérezzenek és megszokják a drónjuk repülési tulajdonságait, ezért a fel és leszállás a bonyolultabb manőverek közé tartozik. Ha szeretnéd, hogy ezekkel ne kelljen foglalkoznod, a távirányítóról vezérelve, egyetlen gombnyomásra a drón elvégzi azt helyetted.

Automata magasságtartás

A beépített barométeres szenzornak (folyamatosan méri a légnyomást) és a műholdas GPS kapcsolatnak köszönhetően stabilan lebeg, a távirányítóhoz szinte hozzá se kell érnünk az aktuális pozíció tartásához. A drón irányítása könnyebbé, kamerájának élőképe egyenletesebbé és tisztábbá válik.

Beépített, 6 tengelyes giroszkóp

Rendkívül stabil repülési tulajdonságokat eredményez.

Headless mód
 

Egy különleges és egyszerű irányítási mód kezdőknek, amelynek lényege, hogy használatakor nem kell figyelnünk arra, hogy merre néz a drón, az irányító karokkal mindig a kívánt irányba tudjuk irányítani azt. Tehát, ha például hátrafelé vezéreljük az irányító karral, nem hátrafelé fog haladni, hanem mindig felénk fog közelíteni, attól függetlenül, hogy merre áll az eleje. Ha előre vezéreljük az irányító karral, mindig egyenesen távolodni fog tőlünk. A balra és a jobbra irányítás is ugyan így működik.

Akkumulátor és rotor védelem
 

A drón akkumulátor túlmerülés elleni védelemmel van ellátva. Használat közben a gép LED világítása villogva jelzi számunkra az akkumulátor merülését. Ilyenkor a gép automatikusan elindul a pilótája felé. Nem gond, ha nem érünk időben vissza, az X21W automatikusan leszáll, mielőtt eléri az akkumulátora a kritikus feszültségi értéket. A rotorok azonnal leálnak, ha beleakadnak valamibe, így védve a drónt a sérülésektől.

A drón akkumulátora egy mozdulattal kivehető és cserélhető, így ha több akkuval rendelkezünk, nem kell megvárnunk a következő repüléssel azt, hogy a gépből kivett feltöltődjön. Az akkumulátort akár számítógéphez csatlakoztatva is egyszerűen feltölthetjük a készletben található USB csatlakozós töltőkábel segítségével. A készletben egy darab, két akkumulátor egyidejű töltésére is alkalmas töltőállomás található. 

90°-ban mozgatható HD kamera
 

A drón kamerája HD (720P) felbontású videók és fényképek készítésére képes. A kamerát a távirányító vezérelve tudjuk mozgatni. A repülés során rögzített videók és képek a telefonunkra mentődnek, a kamerájának nincs szüksége külön külső memóriakártyára. Ez a funkció borzasztóan praktikus, mert a médiatartalom visszanézése során se kell bajlódnunk memória kártyaolvasással és a file-ok másolgatásával.

Telefonos irányítás
 

Android és iOS rendszereken is ingyenesen letölthető a SYMA FLY alkalmazás, amely nem csak az FPV (élőkép) vezérléshez szükséges kapcsolatért felelős, hanem egyéb számos hasznos funkcióval rendelkezik. Az egyik legfontosabb, hogy akár magát a drónt is irányíthatjuk a telefonunk, vagy tabletünk segítségével, így a készletben lévő távirányítót sem feltétlenül szükséges használni, kinek mi a szimpatikusabb. Amikor aktiváljuk a telefonos irányítást, választhatunk, hogy a kijelzőn érintéssel, vagy az eszköz mozgatásával (gravitációs szenzor) kívánjuk drónunkat vezérelni. Repülés közben információt kapunk még a vezérlésért felelős jel erősségéről és az összes egyéb funkció is elérhető ugyan úgy, mintha a távirányítót használnánk.

Jellemzők

Hosszúság: 37,5 cm
Rotor átmérő: 18 cm
GPS kapcsolat
Automatikus fel/leszállás
Automatikus magasságtartás
Automatikus hazatérés
FPV (előképes) irányítás
Telefonnal/tablettel is irányítható
Állítható sebességi fokozat (lassú-gyors)
Headless mód
Beépített akkumulátor és rotor védelem
Fényképek és videó készítésére alkalmas, 90 fokban mozgatható HD kamera (720P)
Repülési útvonalterv
Követés (Follow Me) funkció
6 tengelyes giroszkóp, amely stabil lebegést és repülést tesz lehetővé
Rugalmas rotor védők
Működési frekvencia: 2,4 GHz
LED jelzőfények (szürkületben, vagy sötétben is kiválóan irányítható)
Az akkumulátor töltési ideje: kb. 2 óra
Repülési idő: kb. 12 perc 
Hatótávolság: kb. 200 m

A készlet tartama
SYMA - X25PRO drón
2,4 GHz-en működő, kézre álló távirányító
Telefon/tablet tartó
Cserélhető Li-Po akkumulátor, 7.4V - 1 000 mAh
USB csatlakozós akkumulátor töltő
4 db rotor védő
4 db tartalék propeller
Kisméretű csavarhúzó
Részletes használati útmutató

Facebook komment doboz

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére