Ár:
99.990 Ft (78.732 Ft + ÁFA)

Parrot Zik 3.0 vezeték nélküli fejhallgató camel

Ár:
99.990 Ft (78.732 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: PF562007A
Cikkszám: PV00231
Elérhetőség: Külső raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Parrot

Leírás és Paraméterek

Automatikus adaptív zajcsökkentés

• A külső zajt a számos beépített aktív mikrofon érzékeli, és a fejhallgató az általa küldött zajvédő hanghullámok segítségével megszünteti. Ezzel állandó kifogástalan hangminőség érhető el.

Street ‘utcai’ mód

• A környező zajt a fejhallgató kiszűri, majd visszavezeti, hogy ne feledkezzen meg természetes környezetéről sem. Hallgasson zenét, és közben maradjon kapcsolatban a világgal.

Fejlett technológia és dizájn

• Erősebb és nagyobb pánt biztosítja a kényelmet.

• A mikrofonok kiszűrik a környezeti zajokat és hívás közben egyedülálló hangminőséget biztosítanak.

• Fülhallgató párnák, melyek illeszkednek a fülformájához.

Vezeték nélküli töltés

A fejhallgatót a töltéshez csak egyszerűen helyezze rá a vezeték nélküli töltőre (doboz nem tartalmazza). A Parrot Zik 3 kompatibilis a legtöbb Qi tanúsítvánnyal rendelkező töltővel.

Audio USB kompatibilis

A Parrot ZIK 3 segítségével kiváló Hi-Fi minőségben hallgathat zenét, 5.1 surround hangzással, akár a fejhallgató töltése közben is. Ez az opció működik a számítógépen, valamint az AndroidTM és Mac OS® készülékeken. Az intelligens érintő-kezelőpanelt akkor is használhatja, ha az USB kábel be van dugva és módosíthatja beállításait Bluetooth® csatlakozásnak köszönhetően.

Intelligens érintő-kezelőpanel

A Parrot Zik 3 ultra-intuitív érintő-kezelőpanellel rendelkezik a jobb oldali fejhallgatón: miután létrejött a Bluetooth®/USB csatlakozás, az érintő-kezelőpanel függőleges érintésével szabályozható a hangerő, ujjainak vízszintes elmozdításával ugorhat a következő vagy előző

számra. A Zik 3 kapacitív érzékelővel is rendelkezik: a fülhallgató szivacsában elhelyezett szenzor automatikusan érzékeli, hogy viseli-e

a fejhallgatót. Amint a fejhallgatót a nyaka köré billenti, a zenelejátszás szünetel. Ha visszateszi a fejére, a zene folytatódik.

A zene nem áll meg:

Repülőgép módban akár 18 óra üzemidő. (Adaptív automatikus zajcsökkentés és vezetékes mód). A mini-jack kábellel akkor is továbbfolytathatja a zenehallgatást, ha a fejhallgató akkumulátora már lemerült, és most mindezt továbbfejlesztett hangminőséggel.

HD telefonálás

• Magas hangminőségű kihangosított telefonálás Bluetooth-on keresztül. HD hang kompatibilis.* “Text-to-Speech” funkció: bejövő hívás esetén a hívó fél nevét kimondja. Hang- felismerés: hívás indításához. A kettős mikrofon együttes használatával a csont felismerő szenzor érzékeli és analizálja az álkapocs rezgéseit, így csak a beszédhangot észleli és a háttérzajt eltávolítja.

Alkalmazás

Az ingyenes Parrot Zik alkalmazás segítségével könnyedén módosíthatja a fejhallgató beállításait és paramétereit okoste- lefonról vagy tabletről is. iOS és Android rendszereken működik. Az alkalmazás Android Wear és Apple Watch kompatibilis.

Előadóművészek beállításai

A Parrot Zik 3 fejhallgató audio hangzása precízen testre szabható. A Parrot lehetővé teszi az előadóművészek számára, hogy saját audio beállításokat hozzanak létre és osszanak meg. A felhasználók letölthetik ezeket, és a zenét a művész által kedvelt beállításokkal hallgathatják.

Producer mód

A Producer móddal saját audio beállításokat hozhat létre, és azokat megoszthatja a Zik 3 közösséggel. Hozzon létre egyedülálló akusztikát a térhatású effekttel kombinálható 5 sávos full parametrikus Pro EQ-val.

Smart Audio Tuning

A Parrot Zik alkalmazás felhasználja a zenei fájlok jelöléseit és automatikusan kiválasztja az előre létrehozott beállítások közül a legjobbat.

Parrot „Concert Hall” effektus’

A Zik 3 egy nagy teljesítményű processzorral rendelkezik, amely képes a különböző előadó-

termek akusztikájának visszaadására.

Zaj világtérkép

Jelenítse meg valós időben a bolygó legzajosabb helyeit. A zaj világtérkép a Zik 3 tulajdonosok önkéntes részvételén alapul.* *Nincs hangrögzítés, csak a zajszintet (dB) osztják meg, a felhasználó beleegyezésével.

 

Műszaki adatok
40 mm-es neodym típusú hangszórók
32 bites processzor
Beépített analóg-digitális átalakító 192 kHz – 24 bit
Beépített digitális-analóg átalakító 192 kHz – 24 bit
Nagy teljesítményű DSP algoritmusok
Beépített NFC technológia
Frekvenciaválasz 20 Hz – 22 kHz
Érintős kezelőpanel
Bluetooth 3.0 támogatott profilok A2DP, AVRCP, HFP és PBAP kihangosított
hívások
Li-Ion 830 mAh akkumulátor
A csomag tartalma
1 Zik 3, 1 Li-Ion 830 mAh akkumulátor, 1 line-in kábel 3,5 mm, 1 USB/Micro USB kábel a töltéshez, frissítéshez és hallgatáshoz,
1 szállító tok, 1 gyorsindítási útmutató.
Használati idő
• Repülőgép üzemmódban (ANC + line-in bekapcsolva) 18 óra
• Eco üzemmódban (ANC + line-in + térhatás bekapcsolva) 7 óra
• Normál üzemmódban (ANC + Bluetooth + térhatás bekapcsolva) 6 óra»
Méretek
Szélesség 175 mm - Magasság:202 mm
Mélység 39,3 mm - Súly:275 g
USB-micro USB kábel 1,30 m
Mini-jack kábel, 3 pontos 1,30 m

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!