Ár:
75.990 Ft (59.835 Ft + ÁFA)
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-09-12

Parrot Ar.Drone 2.0 Elite Edition Snow

Ár:
75.990 Ft (59.835 Ft + ÁFA)
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-09-12
Gyártó cikkszám: PF721801BI
Cikkszám: PV00004
Gyártó: Parrot

Leírás és Paraméterek

Gyártó: Parrot
Modell: AR. Drone 2.0 Elite Edition

Leírás:

A következő generációs quadrotor könnyen elsajátítható iOS vezérléssel.

Az AR. Drone 2.0 távirányítású quadrotor a modellező, a videojátékos és a kibővített valóságon alapuló játékok világainak legjobb elemeit egyesíti. Az AR. Drone 2.0 iPhone vagy iPad készülék segítségével távirányítható, és számos érzékelővel rendelkezik, többek között egy nagy felbontású elülső és egy függőleges állású kamerával, egy ultrahangos magasságmérővel és abszolút vezérlési móddal. Az AR. Drone 2.0 képes repülés közben videókat rögzíteni és fényképeket készíteni, amelyeket azonnal megoszthatsz a Youtube vagy a Picasa felületén. Az AR. Drone videojátékokban, például az AR. Race egy- vagy kétszemélyes akadálypályát tartalmazó játékban is használható.

 • iPhone, iPod touch és iPad készülékekkel vezérelhető quadrotor
 • Nagy felbontású fényképeket és videókat készíthetsz repülés közben
 • A videókat és fényképeket közvetlenül megoszthatod a YouTube vagy a Picasa portálon
 • Cserélhető törzs beltéri és kültéri használathoz
 • Együtt repülhetsz és harcolhatsz más robotrepülő-használókkal a Wi-Fi hálózat segítségével
 • Akár beltéri, akár kültéri használat esetén nagyszerű szórakozást nyújt az iPhone, iPod touch vagy iPad készülékek tulajdonosainak.

 

 

Könnyen elsajátítható vezérlés

Csak töltsd le AR. FreeFlight 2.0 vezérlőalkalmazást az iTunes App Store web áruházának alkalmazásai közül, és már készen is állsz a repülésre. Ha megdöntöd a készüléket, azzal szabályozhatod az AR. Drone irányát, ha pedig elengeded, akkor az AR. Drone azonnal stabil helyzetbe áll.

Rögzítés és megosztás HD minőségben

Repülés közben HD minőségű videó készül, amelyet a rendszer azonnal a készülékre küld. A felhasználóbarát felület egyetlen kattintásával feltöltheted a videót a YouTube portálra, vagy megoszthatod a képeket a Picasa oldalán. Az új pilóta-alkalmazással minden egyszerűen, vezeték nélkül, azonnal végrehajtható. Azon pilóták kedvéért, akik hosszabb videókat szeretnének készíteni, egy USB bővítő modul is helyet kapott a quadrotoron, a nagyobb tárhely érdekében.

Repülj úgy, mint egy profi

Az AR. Drone robotpilóta-szolgáltatásának köszönhetően mindenki profi pilótává válhat, mivel a beágyazott érzékelőkkel egyszerűvé válik a felszállás és a landolás. Az AR. Drone 2.0 emellett az egyedi és szabadalmaztatott Absolute Control irányítási móddal is rendelkezik, amely a kezdőknek nyújt előnyöket. A mód alkalmazkodik a tapasztalati szinthez.

Fedezd fel a környezetedet

Az AR. Drone 2.0 új WiFi N kapcsolatával akár 50 méter távolságra is repülhetsz. Az AR. Drone 2.0 felületi nyomásérzékelői egyedülálló stabilitást biztosítanak, és automatikusan korrigálják és tartják fenn a nyugalmi helyzetet, függetlenül a magasságtól és a (24 km/h-nál nem erősebb) széltől.

Csatlakozz a pilóták közösségéhez

Az AR. Drone Academy segít abban, hogy nyomon követhesd repülési adataidat, helyeidet, fényképeidet és videóidat, és megoszthasd azokat a világ minden tájáról verbuvált pilóták közösségével. Ellenőrizheted, ki repül éppen a közelben, vagy megnézheted a világ másik sarkában élő pilóták videóit.

 

Akrobatikus

Erre az átfordulásra csak az AR. Drone 2.0 képes. Ha igazán merész pilótává szeretnél válni, egyetlen gombnyomással orsózásra utasíthatod a gépet.

Beltéri és kültéri törzsek

A teljesen páncélozott géptörzs megvédi az AR. Drone gépet az ütközésektől, amelyek a ház szobáiban megbújó ellenfelek elleni vad küzdelem során következnek be. Az áramvonalas, színes géptörzs aerodinamikus kialakítású, így a szabadban jobban irányítható.

Rendkívül strapabíró és könnyen javítható

Az AR. Drone szénszálas anyagból és a rendkívül ellenálló PA66 műanyagból készült. Minden része kicserélhető, így a javítása egyszerű.

Kibővített valóság (AR) játékok

Nem csak azt láthatod, amit az AR. Drone lát az elülső kamerával, hanem a kibővített valóságra épülő játékok széles választékával is játszhatsz. Az AR. Games játékok beszerezhetők az iTunes App Store webáruházában. Az AR. Drone kameráját és a kibővített valósággal kapcsolatos alkalmazásokat kihasználó egy- és többszemélyes játékok széles skálájáról választhatsz. Lőj ellenfelekre, vagy más robotrepülőkre.

Kiemelt jellemzők :

 • iPhone, iPod touch vagy iPad készülékről távirányított quadrotor
 • HD minőségű fényképeket és videókat készíthetsz repülés közben
 • A videókat és fényképeket közvetlenül megoszthatod a YouTube vagy a Picasa portálon
 • Cserélhető törzs beltéri és kültéri használathoz
 • Együtt repülhetsz és harcolhatsz más robotrepülő-használókkal a létrejövő Wi-Fi hálózat segítségével
 • Az AR. FreeFlight alkalmazás könnyen elsajátítható vezérlést biztosít (ingyen letölthető az iTunes App Store webáruházából)
 • Az App Store áruházban egy- és többszemélyes, kibővített valóságon alapuló játékok is elérhetők

Két kamerával rendelkezik : egy előre és egy lefelé néző, amelyek élő videoképet továbbítanak az iPhone, az iPod touch vagy az iPad képernyőjére.