3.990 Ft (3.142 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: LTX-KIYOD
Cikkszám: PVE751
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: PRC

KIYO D kulcstartós lézerteszter Blokkolók és detektorokhoz

3.990 Ft (3.142 Ft + ÁFA)
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

KIYO D kulcstartós lézerteszter lézerdetektorok, lézerblokkolók időszakos ellenőrzésére.

Mire jó egy ilyen teszter?

Természetesen arra, hogy a beszerelt lézerblokkolónkat leellenőrizhessük vele. Mivel szabad szemmel láthatatlan mindaz, ami a lézeres mérőeszköz és a védelmi rendszerünk között zajlik, ezzel a praktikus eszközzel gyorsan és egyszerűen, akár napi rendszerességgel is megbizonyosodhatunk róla, hogy működik a készülékünk.
Ha a mobiltelefonja kamera funkcióját elindítja, a lézerteszterrel közelről meglőve a blokkolófejet  láthatja is, hogy a LED-ek világítanak a készülék lencséje mögött.

Lézerblokkoló beszerelése, frissítése után, illetve a mindennapi használat során havi egyszer mindenképpen javasolt a teszter használata. 

Mivel a készülék az ARH CAM-S1 mérőkészülék jelét sugározza, így segítségével megállapítható, hogy a beszerelt lézeres eszközünk alkalmas-e az új traffipax észlelésére. 

A működést kék visszajelző fény felvillanása jelzi, míg a korábbi típus, amely az SCS-103 mérőeszköz jelét sugározta pirosan jelzett. 
A benne lévő elem hosszú élettartamú, de nem cserélhető. 
A kulcstartós lézerteszter formája és mérete tökéletesen megegyezik a KIYO D detektorok szenzorával, így arra is használható, hogy bemutassuk ismerőseinknek a világ legkisebb detektorának méretét, és akár azt is meg tudjuk mutatni hogyan is nézne ki egy ilyen detektor felszerelés után az autón.

Az oldal tetejére