BURY CC9068 multipontos bluetooth kihangosító

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
59.990 Ft (47.236 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: CC9068
Cikkszám: PVB003
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: BURY

Leírás és Paraméterek

 

Bury CC9068 BLUETOOTH kihangosító szett

beépíthetõ (multipoint, microUSB-s töltõcsatlakozó a készülékhez, érintõs LCD kijelzõ) 
Fix beépítésű (beépítést igénylõ) autós Bluetooth mobiltelefon kihangosító egység, akár két telefon egyidejű csatlakoztatásával, rádió némítással, hangjegyzettel, levehetõ érintõképernyõvel. SMS, telefonkönyv, híváslista, hálózat, töltöttség, térerõ megjelenítése, számtárcsázás. állítható kijelzõ színsémák - a fényszenzor a nappali és éjszakai színmódokat automatikusan átváltja. A teljes menünavigáció hangvezérlésű. A text-to-speech hangrendszer a készülék hangvezérlése (magicword - parancsfigyelõ) és a hanghívás funkció (hangtanítás nélkül is használható!) mellett a kijelzett információ hangos megjelenítésére is képes. újdonság a hangjegyzet funkció, amellyel rögzítheti telefonbeszélgetéseit, valamint saját feljegyzéseit, továbbá a készülék már konferencia beszélgetésre is alkalmas, egyszerre akár 7 résztvevõvel. Tökéletes hangminõség a jármű hangrendszerének köszönhetõen. A készülék szoftvere könnyedén, vezetékek nélkül frissíthetõ 

A legújabb fejlesztés a Bury Bluetooth kihangosítók termékskáláján a Comfort COMPACT 9068. Olyan kihangosító eszköz, amely igen speciális tulajdonságokkal bír. Levehetõ érintõ képernyõs és a teljes menünavigációja (magicword - parancsfigyelõ) hangvezérlésű (angol nyelven), egy kompakt "ikertelefon", amely Bluetooth kapcsolaton keresztül kezelni képes szinte minden mobiltelefon szolgáltatást és számos extra funkciót, továbbá egyidejűleg 2 telefon kihangosítását is elvégzi (Multipont funkció). 

Az A2DP /Advanced Auto Distribution Profile/ segítségével Bluetooth készülékérõl lejátszhatja kedvenc MP3 számait, audió fájljait az autó-hifi berendezésén keresztül. A beépített A2DP technológiának köszönhetõen nem csak mobiltelefon, de PDA és akár Laptop kihangosítóként is használható. 

A Comfort COMPACT 9068 kihangosító bázis készlet részei: 

:: 
Elektronikus doboz 

:: 
Színes, levehetõ érintõképernyõ 

:: 
Mikrofon 

:: 
Micro USB töltõkábel 

:: 
AUX IN kábel 
Egyszerre 10 mobiltelefon azonosító tárolására alkalmas ez a kihangosító készülék, így egyszeri beállítással több sofõr különbözõ telefonja automatikusan csatlakozhat egy autó kihangosítására. A kihangosító "handsfree" profilon történõ csatlakozás esetén a készülék a hangot az autó-hifi berendezésen keresztül szólaltatja meg és automatikusan némítja az autórádiót is. 

A színes, kivilágított érintõképernyõ sokféle információ megjelenítésére képes: telefonkönyv, híváslista, telefon hálózat, térerõ, telefon töltöttsége. A telefon szoftverétõl függõen, a legtöbb esetben megjeleníthetõek a bejövõ SMS vagy akár az e-mail üzenetek. A telefon funkciók között elõnyös lehetõség a számtárcsázás, amely az érintõképernyõn kezelhetõ. 

Telefonbeszélgetés közben két érintéssel átváltható a hang kihangosításról a mobiltelefon készülékre (privát mód). 

A kijelzõn beállítható több színséma, hogy mindig megfelelõ hangulatú legyen a megjelenítés. A fényszenzor a nappali és éjszakai színmódokat automatikusan átváltja. Különbözõ nappali és éjszakai színmódokkal használható a kijelzõ. 

A teljes menünavigáció hangvezérlésű (egyelõre csak angol nyelven). A text-to-speech hangrendszer a készülék hangvezérlése (magicword - parancsfigyelõ) és a hanghívás funkció (hangtanítás nélkül is használható!) mellett a kijelzett információ hangos megjelenítésére is képes. Hangosan „kimondja” bejövõ hívásoknál a hívó fél nevét vagy „felolvassa” a fogadott SMS illetve e-mail üzeneteket. A telefonkönyvben szereplõ bejegyzésekhez (nevekhez) a kihangosítón egyedi kiejtéssel alternatív hangcímke is rögzíthetõ (alternatív hangcímkékkel is tanítható a készülék a gyári text-to-speech rendszer mellett). Hangvezérléssel közvetlen telefonszám tárcsázása is lehetséges. 

Tökéletes, az autórádión szabályozható hangzás a jármű hangrendszerének köszönhetõen. Az optimálisan elhelyezhetõ külsõ mikrofon magas minõségű beszédhangot továbbít. 

Magyarországon törvény tiltja a (handsfree) kihangosító nélküli telefonálást vezetés közben. Ez a tilalom a telefon vezetés közbeni manuális felvételére is kiterjed. 

Ha mobiltelefonját le szeretné cserélni, a Bury autós Bluetooth kihangosító rendszer segítségével nincs szüksége új és extra felszerelések beépítésére. Megtarthatja az elõzõleg használt Bluetooth kihangosító alapegységét. Az új mobiltelefon vásárlásakor elég mindössze arra figyelni, hogy az új készülék rendelkezzen Bluetooth funkcióval, mert ez esetben tovább használhatja a komplett kihangosító rendszert. 

A Comfort COMPACT 9068 Bluetooth kihangosító legfontosabb tulajdonágai: 

:: 
Fix beépítésű (beépítést igénylõ) autós Bluetooth mobiltelefon kihangosító egység, rádió némítással. 

:: 
Egyszerre két telefonnal való csatlakozás a kihangosítóra (Multipont funkció). 

:: 
Kényelmes kezelés a 2,8”-os, színes, levehetõ érintõképernyõn. 

:: 
MP3 zenelejátszás, A2DP profil támogatása. 

:: 
DialógPlusz hangvezérlés - precíz és reagáló szófelismerés hangtanítás nélkül. 

:: 
Hanghívás - Hanggal választható telefonszámok (számtárcsázás). 

:: 
Text-to-speech - SMS, e-mail felolvasása. 

:: 
Telefonkonferencia akár 7 résztvevõvel. 

:: 
Hangjegyzet és a telefonbeszélgetés felvétele. 

:: 
Beállítható automatikus hívásfogadás. 

:: 
Telefonkönyv, SMS, híváslista, hálózat, térerõ, telefon töltöttségi szint megjelenítése. 

:: 
Tároló kapacitás: max. 10 Telefon, telefononként 100 SMS, 150 hangcímke, 1.500 telefonkönyv bejegyzés. 

:: 
Tökéletes hangminõség a jármű hangrendszerének köszönhetõen és automatikus rádió némítási funkció. 

:: 
Fényszenzor az automatikus nappali és éjszakai módváltáshoz. Különbözõ nappali és éjszakai színsémák. 

További képek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
24h_kiszállítás

fb követés
Gyártók