Battlefield 4 Premium Edition (XBO)

Gyártó cikkszám: 2802341
Cikkszám: 2802341
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: EA

Leírás és Paraméterek

A Battlefield 4™ az akciójátékok műfajának meghatározó sikerjátéka, amelyet páratlan, csapatalapú többszemélyes játékmód, dinamikus, elpusztítható környezetek, valamint nagyszabású járműves csaták jellemeznek. A Battlefield 4™ Premium Edition a totális háború csúcsgyűjteménye. Tartalmazza a
Battlefield 4 játékot, valamint a Battlefield 4 Premium tagságot, amelynek része 5 kiegészítő csomag.

Egy minden eddiginél teljesebb és tartalmasabb kiadásban is elérhető az utóbbi évek egyik legjobb háborús FPS-e, avagy a Battlefield 4, amelyben fordulatos történet, valamint filmszerű akció társaságában élhetünk át egy modern háborús konfliktust.

A teljesen valószerű egyjátékos kampány mellett azonban a játék két további különlegességgel is rendelkezik, így egyrészt a Frostbite grafikus motor legújabb generációja által nyújtott lélegzetelállítóan realisztikus látványvilággal, valamint a sorozatra jellemző, a háborúk borzalmát és intenzitását kiválóan lefestő többjátékos móddal, amelyben akár barátaid oldalán is megharcolhatsz az ellenséggel.

A Battlefield 4 Premium Edition ráadásul most rengeteg extrát is kínál számodra, ezáltal az összes eddig megjelent letölthető tartalom, a 12 bónusz Battlefield 4 Gold Battlepack és a szervereken lévő prioritás mellett exkluzív, csak a prémium kiadás megvásárlói számára elérhető testre szabási lehetőségeket, amelyek között festéseket, emblémákat, dögcédulákat és egyebeket találhatsz.

Tulajdonságok:
Izgalmas játék Önnek!
Erőszak, káromkodás
FPS: (first-person shooter)
18 éves kortól ajánlott